понеділок, 7 листопада 2016 р.

Корисні мобільні додатки для життя y Польщі

Результат пошуку зображень за запитом "mobile apps"

Mobilna granica  додаток який дає можливість доступу до інформації про актуальну ситуацію на польських пунктах пропуску автомобілів (наприклад про розмір черги та приблизний час очікування) Додаток пристосовується до актуального місцезнаходження користувача і показує інформацію про найблищі пункти пропуску.

E-podróżnik.pl допоможе вам спланувати поїздку. Додаток містить інформацію про розклади їзди більше як 600 польських перевізників. В одному додатку ви можете порівняти розклад автобусів і поїздів, дізнатись ціни і фірми перевізників, і вибрати найбільш зручний варіант для себе.

Jakdojade додаток містить розклад руху громадського транспорту усіх великих міст Польщі.

Blix Gazetki  додаток який містить інформацію про актуальні акції і знижки з усіх найвідоміших супермаркетів і закладів громадського харчування.

Kupony досить подібний додаток до попереднього. Також допоможе вам заощадити ваші гроші. Додатково містить купони з якими ви можете дешевше поїсти наприклад у KFC, McDonalds або заплатити менше за таксі Uber.

Pyszne.pl Ця аплікація дозволяє онлайн замовити їжу з доставкою додому з улюблених ресторанів. Є можливість оплати за їжу онлайн через  PayPal, PayU, кредитною карточкою або готівкою.

Вивчайте Польську 6000 слів або Польський разговорник – додатки для людей котрі не знають польської мови. Вони допоможуть підівчити мову і порозумітись з поляками на роботі, в магазині або в транспорті. Подібних аплікацій на мобільні телефони є досить багато, вистачить вписати "польська мова" або "польський розмовник" в Play Маркет.

Якщо ви маєте рахунок у польському банку варто завантажити собі додаток, який допоможе слідкувати за вашими доходами і витратами, дасть можливість платити онлайн за покупки і послуги, поповненити телефон чи робити грошові перекази. Ось перелік додатків найбільших банків у Польщі:
Bank Millenium
- Bank Pekao
- ING Mobile
- IKO (PKO Bank Polski SA)
mBank
- Mobilny Bank (Raiffeisen Polbank)




Якщо вас цікавить робота у Польщі, запрошую приєднатись до групи Vkontakte і Facebook

Немає коментарів:

Дописати коментар